FORUM, KPSS konuları, KPSS hazırlık, atamalar.net

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
 il içi sıra tayinleri 
Yazar Mesaj
Site Yöneticisi

Mesaj il içi sıra tayinleri

Merhaba;
Ağustos ayının ortasında açıklanan il içi sıra tayinlerinde bir okula tayinim çıkmadı ancak 3 okulda 1. sıraya yükseldim. Bu okullardan birindede özür grubu tayinlerinde bir öğretmenin başk abir okula tayini çıktı ve okulda boş kadro doğru ve açık var.
Sıra tayinleri okullar başlamadan önce tekrar işletilecek mi?? Bilgisi olan var mı??
Ankara geçen sene işletildiğini ama bir kereye mahsus olduğunu , bu sene işletilip işletilmeyeceğinin belli olmadığını söylüyor ama heo farklı şeyler soyluyorlar.

Bu konuda bir yorumu - bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim...

Bir de özür grubu tayinlerinde il emrine ataması yapılanların bu boş yerlere ataması yapılabilirmi yoksa öncelik sıra tayininde sırasını bekleyenlerde mi?

Teşekkürler.
fasimsek

Sal Eyl 02, 2008 8:12 pm
Bu mesajı bildir
Mesaj Re: il içi sıra tayinleri
il iç inden doldurdular konyada yani kanuni olarak hakkınızı arayabilirsiniz bu durum yönetmeliğe aykırı bunun için öncelkile okuldan başlayarak dileçe yazmalısınız gelen cevap sizin mahkeme yi kolaylaştıracaktır çünkü milli eğitim dekiler de çok iyi biiyo ki yönetlemik bir sene geçerli ve önünüze atamayapamazlar hakkınızı arayın ..

Cum Eyl 26, 2008 7:18 pm
Bu mesajı bildir
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: